LAVAZZA – Itāļu espresso identitātes simbols

Lavazza
Lavazza galvenais mērķis vienmēr ir bijis pasniegt labākās garšas un augstākās kvalitātes Itāļu espresso visā pasaulē. Vairāk kā gadsimta laikā uzkrātais pieredzes spēks, augstākās kvalitātes izejvielas un progresīvo tehnoloģiju resursi nodrošinājuši Lavazzai līdera pozīcijas kafijas ražošanas industrijā.
Luigi Lavazza būdams enerģisks, tālredzīgs un mērķtiecīgs jauneklis, gluži kā pats espresso, 25 gadu vecumā ieradās Turīnā un iegādājās veikalu, kur 1895. gadā tika dibināta Lavazza un tika aizsākta ģimenes uzņēmuma darbība. Luigi ir iegājis vēsturē kā pirmais, kurš izdomāja miksēt dažādu šķirņu augstākā labuma kafijas pupiņas, veidojot pilnīgi jaunas, unikālas garšas kafijas maisījumiem, kuras turpina novērtēt un pilnvērtīgi izbaudīt arī 21.gadsimta kafijas cienītāji.
Lavazza ģimene ir kaislīgi kafijas cienītāji, kuri savas tradīcijas nodod jau četrās paaudzēs. Tālredzīgums un nepārtraukta tiekšanās pēc augstākajiem standartiem un kvalitātes Lavazza ir nodrošinājusi atzinību un klientu uzticību visā pasaulē. Dzimtas lielākais šedevrs, nepārprotami, ir espresso, kas jau ilgu laiku ir Itālijas kultūras simbols un, kurš, gadiem ejot, savas vērtības un garšu izteiksmi tikai pastiprina.

Espresso Point
Labākiem rezultātiem un augstākiem sasniegumiem Lavazza uzņēmums būtiskus ieguldījumus veic tā nepārtrauktā attīstībā un dažādās inovācijās. Veiksmīgākā no idejām ir dot iespēju jebkuram ātri un vienkārši pagatavot perfektu espresso. Izcilam espresso būtiska ir ne tikai augstākās kvalitātes kafija, bet tik pat nozīmīgs ir veids kā to pagatavot…
1989. gadā Lavazza ideju realizē – „Espresso Point” sistēmu. Espresso automāti darbojas ar kapsulu sistēmu, kas ir jaunākā metode kafijas un espresso pagatavošanai un ir piemērota lietošanai gan mājās, gan nelielos ofisos. Sistēma piedāvā daudz ērtāku, vienkāršāku un tīrāku ceļu uz augstas kvalitātes espresso baudīšanu.
Kafijas kapsula ir samalta pupiņu kafija, kura zem inertām gāzēm tiek rūpnieciski sapresēta hermētiski noslēgtā kapsulā, kura visas vērtības saglabā līdz tās lietošanai. Kapsula tiek vienkārši ielikta espresso automātā un nospiežot manuālo vai automātisko pogu, perfektais espresso vai kafija ir gatava 30 sekunžu laikā.

RESURSI INTERNETĀ :